Algemene informatie

Welkom op de website van vijversuc6

Uw partner voor vijver ;

-  (bouw) plannen , - advies, - filtering , - vijvercontrole en vijverbenodigdheden

Vijversucces is ontstaan uit hobby voor de vijver en alles wat er bij komt kijken

Of het nu gaat om een nieuwe of bestaande kleine minivijver, of een grote sier-of koi vijver, vijversuc6 kan u ondersteunen.

In de wirwar van mogelijkheden op vijvergebied kan ik mij voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. De diversiteit aan vijverbouw mogelijkheden en  filtersystemen maken het zeer moeilijk om de juiste beslissing te nemen. Een natuurlijke vijver met beplanting en bijvoorbeeld goudvissen is niet te vergelijken met een koi-vijver met bijhorende filterinstallatie. Op deze webpagina zal ik u zo veel mogelijk informeren over de diverse mogelijkheden. Indien u meer informatie wenst of liever persoonlijk advies ? dan kunt u van mijn diensten gebruik maken.

Indien u reeds in het bezit bent van een vijver maar deze functioneert niet naar uw wensen of nog erger er zijn problemen met de waterkwaliteit en/of de vissen kom ik bij u langs om de situatie te beoordelen en te controleren. Indien nodig kan ik u adviseren in de te nemen stappen.

Bent u aan het bouwen en heeft hulp nodig ? Ook dan kunt u een beroep doen op vijversuc6. Dit zowel voor particulieren als ook voor/bij bedrijven. 

Neem gerust contact op !                           

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin